Hirdetés

Így kell egy Steampunk számítógépnek kinézni



|

Egy régi orgona új élete, melybe beköltözött egy számítógép.

Hirdetés

A Steampunk remek dolog, és vannak, akik mesteri dolgokat alkotnak ebben a stílusban. Nincs ez másként David Lee esetében sem, aki a Hatton Cross Steampunk színeiben valósítja meg nagyszerű fantáziáit.

Az eyeMac Difference Engine of Wickedness elnevezésű kompozíció egy iMac és egy régi orgona találkozásából jött létre, ahol az iMac bele lett applikálva a fába, de mindez úgy, hogy egy pillanatra sem érezzük a különböző korok találkozásának ellentmondását.

Az analóg műszerek működnek, a gép különböző paramétereit mutatják, például a feszültséget, és a képernyő felett elhelyezett ósdi fényképezőgép feltételezhetően a webkamera szerepét tölti be. Amennyiben ez így van, úgy a bal oldalon látható telefon felel meg a beszélgetésekhez szükséges mikrofonnak, illetve fejhallgatónak.

A képeken látható szerkezet David sajátja, de potom 3.000 dollárért bárkinek megépít egy hasonlót, egyéni elképzelések alapján, amihez nem kell mást tenni, mint ellátogatni Gloucester-be, mivel ez nem tipikusan az a cucc, amit csak úgy, postán el lehet küldeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.