Hirdetés

Így készíts egyszerűen haswelles Hackintosh-t



|

Jól dokumentált lépésekben készítenek a Mac Miniből haswelles Hackintosh-t.

Hirdetés

Bár a Mac Mini ma már nem épp a legnépszerűbb Apple termék, azért sokan várnak arra, hogy egy OS X-szel szerelt apró gép üljön az asztalukon, méghozzá Haswell processzorral. Sajnos ez a frissítés azóta sem jelent meg, ami okot ad egy egyedi Hackintosh, egy Hac mini készítésére. 

Hirdetés

Egy ilyet persze nem minden esetben egyszerű feladat összelegózni. Egy felhasználó most igen részletesen, fotókkal kiegészítve dokumentálta a saját megoldását, amelynek keretében egy Intel DH61AG alaplapot, egy Intel Core i3-3225 processzort, 4 GB memóriát, egy 128 gigabájtos mSATA SSD-t, egy mini PCIe-s Wi-Fi adaptert és egy külső Dell notebook-tápot épített be egy 2010-es Mac Mini házába. 

Az eredmény meggyőző lett, és még a Mavericks is gond nélkül futtatható rajta. Az egyetlen szálka talán, hogy egyelőre nem sikerült hangot csinálnia az ötletgazdának a rendszeren, illetve a hűtőbordák alulról kiállnak a Mac Mini házából (ez viszont nem látszik). Ezektől eltekintve állítólag olyan, mintha az alkatrészeket csak ebben a házba tervezték volna. Aki saját Hackintosh-t építene, annak remek segítség lehet a leírás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.