Hirdetés

Így készíts saját tokot az iPadedhez



|

A 1sleeve.com már appot is kínál a saját tokunk tervezéséhez.

Hirdetés

Nem is olyan régen adta ki a saját appját a 1sleeve.com, amelynek a segítségével megtervezhetjük a saját tokunkat az iPadünkhöz, sőt, akár a MacBookunkhoz is. Az alkalmazásnak köszönhetően a tokra válogathatunk az instagramos fotóinkból, a 1sleeve saját adatbázisából, de tetszőleges képet is feltölthetünk a tervezgetések során. 

Hirdetés

A 1sleeve 29,99 dollárt kér egy egyedi iPad-tokért, illetve 39,99 dollárt azért, amelyik a MacBook Airhez készül. A MacBook Air esetében mindegyik méret támogatott. 

Az app segítségével igazán egyszerű egy egyedi védőtokot kitalálni, a cég pedig le is gyártja nekünk úgy, ahogy megálmodtuk azt. Ideális lehet azoknak, akik még csak véletlenül sem akarják megkockáztatni, hogy az egyik ismerősük pont ugyanolyan tokkal jelenjen meg valahol. Az ingyenes app letölthető erre a linkre kattintva, maga a tervezés és kivitelezés pedig követhető az alábbi videóban: 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.