Hirdetés

Így nézhet ki az iPhone 6



|

Kínai források szerint a képen láthatjuk az iPhone 6 prototípusát.

Hirdetés

A MacRumors és az iPhone 5C-vel kapcsolatban korábban remekül szivárogtató Sonny Dickson egyaránt olyan fotókat osztottak meg, amelyeken állítólag a közelgő iPhone 6 szerepel. Úgy tudni, meg nem nevezett kínai források megerősítették, hogy a képeken valóban az iPhone 6-ot láthatjuk. 

Hirdetés

A MacRumors szakértőinek számos kétsége van a képek valódiságát illetően: például, hogy a korai prototípusok hátlapján nincsenek még fent a szövegek és jelzések. A koncepcióiról jól ismert Federico Ciccarese az ő kérésükre próbálta megbecsülni, vajon mekkora lehet a képeken látható telefon. A számításai szerint 4,7 hüvelykes, ami részben stimmel az eddigi pletykákkal, amik 4,7 és 5,5 vagy 5,7 hüvelykes, keret nélküli kijelzős modelleket említenek. 

A fotón látható telefon a jelenlegi iPod touch, iPad mini és iPad Air dizájnjegyeit idézi, és laposabbnak is tűnik a mostani iPhone-oknál. Ha minden jól megy, akkor a kijelzőjét zafírüveggel burkolják, és persze Touch ID-t is kap. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.