Hirdetés

Így nézhet ki az iPhone 6



|

Újabb látványterven csodálhatjuk meg, miként festene az új Apple tepsifon.

Hirdetés

Mostanában kezdenek záporozni a különböző koncepciók, amelyek az iPhone 6-ot igyekeznek ábrázolni, méghozzá a legfrissebben kiszivárgott információk és részletek alapján. Most a Nowhereelse.fr és Martin Hajek közösen rajzolták meg az új almás tepsifont. A tervek teljesen megegyeznek az először a japán MacFan magazin, majd számos más forrás által hangoztatott részletekkel. 

Hirdetés

A korábbi információk és a jelenlegi képek alapján az iPhone 6 laposabb lesz, lekerekített szélekkel, és vékonyabb kerettel a kijelző körül. A bekapcsológombot a jobb oldalra helyezhetik át, míg a hangerőgombokat hosszúkásra szabhatják át. 

Az iPhone 6 a 4,7 hüvelykes verzió mellett egy 5,5 hüvelykes kiadásban is megérkezhet, a képeken ezeket egy 4 hüvelykes iPhone 5S-szel együtt próbálták ábrázolni. A jelenlegi értesülések szerint az 5,5 hüvelykes változat gyártási problémák miatt talán csak a jövő év elején jelenhet meg. A dizájn- és méretváltás mellett A8-as CPU, Touch ID és képstabilizátoros kamera is várható a magasabb áron érkező iPhone 6-nál. 

 

Fotó: Martin Hajek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.