Hirdetés

Így vágj tönkre egy iPhone 5S-t



|

Stressztesztnek vetették alá az iPhone 5S hátulját, ami nem bírja jól a vadászkést.

Hirdetés

Egy érdekes videó jelent meg a YouTube-on, amelyen az iPhone 5S pezsgő színű hátlapja látható, kissé szokatlan környezetben. Ezúttal nem csak megmutatták a készülék hátlapját, de azt is megvizsgálták, hogyan bírja a karcokat. Ez már csak azért is fontos kérdés, mert az iPhone 5 strapabíróságával sokan elégedetlenek. 

Hirdetés

A videóból kiderül, hogy az iPhone 5S mennyivel keményebb a jelenlegi modellnél, és, hogy mit szól egy olyan stresszteszthez, amelyben egy vadászkéssel kínozzák. Természetesen az érmés karcolgatás is már viszonylag extrémnek számít a hétköznapokban és a zsebekben, így késsel nekiesni a hátlapnak kissé értelmetlen volt. 

A kínzás végeredménye szerint ugyanakkor egészen jól viseli a gyűrődést az iPhone 5S új hátlapja, amelyen nem annyira szembetűnőek a sérülések, mint egy fekete iPhone 5-ön. Reméljük, hogy senki nem bánik majd ilyen kegyetlenül a telefonjával, de legalább már tudjuk, mit bír: 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.