Hirdetés

Ijesztő retró: bizarr Apple katalógus 1983-ból (fotókkal)



|

Láttunk már jobb és rosszabb húzásokat a trendi almás cégtől, de a most talált retró ajándékkatalógus azért edzettebb marketingesek arcára is megdöbbenést csalhat.

Hirdetés

1976-ban Steve Jobs Steve Wozniakkal és Ronald Wayne-nel közösen alapította az Apple Computert, amely a következő években számtalan módon és formában próbálta pozícionálni magát a piacon. Ezek közül üde színfolt az 1983-as ajándékkatalógus, amelyben számos igen érdekes Apple relikviát találhat az érdeklődő - sokan nyilván eladnák a veséjüket egy Apple plüss falvédőért, bögréért vagy nyakláncért (ha már nem adták el korábban egy iPad 2-ért). Lássuk, hogyan is működött a márkaépítés a nyolcvanas évek elején...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.