Hirdetés

Ilyen gyors az iPad Air az elődjeihez képest



|

Videón hasonlították össze az eddigi iPadek sebességét.

Hirdetés

A legtöbb országban november 1-jén elérhetővé vált az iPad Air, ami az Apple eddigi legcsinosabb és leggyorsabb táblagépe. Sokakban felvetődhet a kérdés, hogy megéri-e váltani, és vajon mennyivel gyorsabb a korábbi változatokhoz képest. Természetesen a válasz összetett, de egy új videónak hála azt már legalább tudjuk, hogy bekapcsoláskor és böngészéskor melyik modell a legjobb. 

Hirdetés

A Mashable egymás mellé állította az eddigi 5 nagy iPadet, és ugyanolyan feladatokat adott nekik. Természetes módon az iPad Air a bekapcsolásban, a böngészésben, a videolejátszásban és a kikapcsolásban is a leggyorsabbnak bizonyult. 

Az elemzők számításai szerint a 9,7 hüvelykes tablet igen népszerű lesz, és jó esetben még a tavalyi modell eladási rekordját is felülmúlja. Az előrejelzések szerint a nyitóhétvégén összesen 2,5 - 3,5 millió iPad Air találhat gazdára. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.