Hirdetés

iMac-gyilkos PC az Asetektől



|

Az 58 milliméter vastag PC folyadékhűtéssel dolgozik, és megbirkózik egy Intel Core i7 920-as CPU-val, valamint egy GeForce GTX 280M videókártyával is.

Hirdetés

Az Asetek új PC-je egy 24 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású LCD-kijelző mögé települt, és mindössze 5,8 milliméter vastag. Ez már önmagában is vonzó összeállítás, azonban az Asetek tovább ment, hiszen a gép folyadékhűtéssel működik; és az ehhez szükséges hőleadó egység és két apró ventilátor bőven elfér a kijelző talpában.

 

Az új minden-egyben PC az asztali változatokkal is felveszi a versenyt, hiszen méretéhez és kialakításához képest elképesztően erős. Egy Intel Core i7 920-as processzorral és egy NVIDIA GeForce GTX 280M grafikus vezérlővel sem akad problémája, pedig előbbi 130, utóbbi 75 wattot fogyaszt önmagában.

 

A korábban többek között a HP által foglalkoztatott Asetek új PC-je egyelőre prototípus státuszban van, azonban a jelek szerint hamar gyártásba is kerülhet. Kiváló ellenfele lehetne az Apple iMac-jeinek, hiszen azokhoz hasonlóan kiváló hardvereket fog össze kis helyen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.