Hirdetés

Indul az új iPadek gyártása



|

Az Apple partnerei készen állnak az új iPad Air és az új iPad mini sorozatgyártására.

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint az Apple partnerei már a következőgenerációs iPadek sorozatgyártására készülnek. Ami azt illeti, a 9,7 hüvelykes iPad Air 2 termelését már meg is kezdték, így az a harmadik vagy a negyedik negyedévben már a boltokba is kerülhet. A szintén új, 7,9 hüvelykes, retinás iPad mini 2 sorozatgyártása rövid időn belül megindul. 

Hirdetés

Az augusztusi gyártás egyébként összhangban van a korábbi pletykákkal, amelyek azt is állították, hogy a táblagépek bemutatójára idén ősszel számíthatunk. Minden bizonnyal a szeptemberi 9-i iPhone-rendezvényen még nem, hanem majd egy októberi, külön médiaeseményen kerül sor minderre. 

Az iPad Air 2 készleteivel a kezdetekben állítólag problémák lesznek, ugyanis egy új, tükröződésmentes bevonatot tettek a képernyőre. Ennek hála állítólag könnyebb lesz majd olvasni az iPad Air kijelzőjét. Külsőre a két tablet nem sokat változik az elődökhöz képest: az iPad Air új hangszórórácsot és süllyesztett hangerőgombokat kaphat. Mindkettőbe A8-as processzor és Touch ID-s Home gomb várható továbbá, illetve talán jobb kamera. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.