Hirdetés

Ingyen cseréli a korai USB-C kábeleit az Apple



|

A tavalyi Retina MacBook mellé adhattak rossz minőségű kábelt.

Hirdetés

Az Apple nagy meglepetést keltve nemrég jelentős adaptervisszahívási programot indított, most pedig USB-C kábeleket cserél ingyen a vállalat. Konkrétan azokról a kábelekről van szó, amelyeket a tavaly április és június közt legyártott Retina MacBook számítógépek mellé adott a cég, plusz különálló kiegészítőként is elérhető volt a termék. A korai vezetékek egy tervezési hibának köszönhetően tönkremehetnek, ezután vagy egyáltalán, vagy részlegesen nem képesek ellátni a feladatukat.

Hirdetés


A mostani fiaskó szigorúan véve nem visszahívás, amely alapján a rossz kábelek nem jelentenek veszélyt, maximum kellemetlenséget okozhatnak a vásárlóknak. Az opcionális csereprogramban résztvevő USB-C kábeleket az oldalukon lévő felirat alapján lehet felismerni: csak annyi olvasható rajtuk, hogy "Designed by Apple in California Assembled in China". A második generációs, cserére nem szoruló vezetékeken az említett felirat után egy sorozatszám is található.


Az érintett kábelekkel rendelkezőknek az Apple hivatalos szervizével, vagy a laptop / kábel értékesítőjével kell felvenniük a kapcsolatot a csere megejtése céljából.


(Forrás: 9to5Mac, Apple)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.