Hirdetés

Ingyen tölthető a legfrissebb Macworld



|

Júniusi számunk központjában természetesen az év legnagyobb Apple fejlesztői eseménye áll, de más érdekességekkel is szolgál a Macworld.

Hirdetés

A várakozásokkal ellentétben az idei WWDC-n egy szem hardver sem mutatkozott be. Kár? Nem kár? Szerintünk nincs miért az orrunkat lógatni. Minden jel arra mutat, hogy még idén bemutatkozik az Apple termékek új kategóriája, ám nem azért, mert a pletykamalom szerint a cupertinoiak profi atlétákat toboroznak, hogy tesztelhessék az új órájuk fitneszképességeit. Az idei WWDC-n bemutatott funkciók alapján merjük ezt állítani, illetve azt is, hogy ha minden igaz, hamarosan az iMacek is retina kijelző mögé bújnak és tűéles képükkel tartanak Apple tükröt a világra.

Hirdetés

Függőkertet már az ókorban is előszeretettel építettek, napjaink építészei azonban többet akarnak. Egy olasz társuk pedig nem csak a tervezőasztalon növeszti a palántákat. Álma hamarosan átadásra kerül: Milánóban egy hektárnyi erdő mered az égbe. Hogy ez lesz-e a jövő útja, azt majd az idő eldönti, ahogy azt is, hogy érdemes-e hagyományos élelemmel tömni magunkat. Folyékony táplálékok eddig is voltak, ám pár éve megérkezett az új hullámuk, melynek legnevesebb képviselője a Soylent. Ha pedig ilyen porral tömjük magunkat, több időnk marad a szórakozásra is, amit akár egy őrült jó TV előtt ülve is abszolválhatunk. Hogy idén mit érdemes venni, az is kiderül.

 

Ultraszéles monitoron filmet nézni sokkal különlegesebb élmény, mint ha egy 16:9-es variánson tennénk. Kis szobába talán nincs is jobb választás: befér és mozizás közben a fekete sávokat sem kell bámulni. Ám mi lenne, ha mutatnánk egy olyan eszközt, ami kijelző méretben kenterbe veri akár a legnagyobb tévéket is. Bizony, egy projektorról, de nem is akármilyenről. Ez a darab már kis vetítési távolság mellett képes 50 colos képet vetíteni a falra és ez még csak a kezdet. 

Az applikáció itt található

A korábbi lapszámok asztali gépről itt érhetők el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.