Hirdetés

Inkább az olcsó iPhone-t akarjuk



|

Szeptember 20-án a világ számos pontján tábort verünk az Apple boltoknál.

Hirdetés

Az Apple egy ideje végre kiküldte a meghívókat a szeptember 10-i rendezvényére, ahol idén bemutatkozik a két új iPhone. Az Ask.com ennek kapcsán úgy döntött, ideje megvizsgálni, ki mennyire várja az új almás telefonokat, és vajon melyikért állunk majd többen sorba a megjelenéskor. 

Hirdetés

Az eredmények alapján jelenleg népszerűbb az olcsónak titulált változat: az iPhone 5C-t a felhasználók 60 százaléka részesíti előnyben a (várhatóan) kedvezőbb ára miatt, annak ellenére, hogy kevesebb funkcióval bír majd, sőt, talán Siri sem lesz benne. 

Az iPhone 5S-t tekintve ugyanakkor a válaszolók 46 százaléka azonnal rohanna a boltba, amint kapható a telefon. Az emberek 44 százaléka egyébként jobb üzemidőt szeretne, 34 százalék pedig végre hüvelykujjal oldaná fel a telefont. További 12 százalék akad új színeket, 10 százalék pedig jobb Sirit. Az persze biztos, hogy a szeptember 20-i megjelenéskor a világ számos pontján táboroznak majd le a rajongók az Apple boltjai elé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.