Hirdetés

iPad-en zenélnek az iBand tagjai



|

iPad zenekar, és nyitási kedvezmények a Starking Arena megújulásának alkalmából.

Hirdetés

Azon Apple vásárlók, és érdeklődők, akiknek az Arena Plaza a kedvenc helyük, talán észrevették már, hogy az itt található Apple kereskedés, a Straking Arena átalakítás miatt bezárta kapuit. Ezzel kapcsolatban két jó hírünk is van. Az egyik, hogy hamarosan egy még nagyobb, szebb, és szélesebb választékkal rendelkező üzlet nyílik meg itt. A másik pedig, hogy az átalakítási munkálatok alatt egy másik üzlethelységben ugyan, de folyamatos marad az Apple jelenlét az Arenában. Az ideiglenes üzletről itt egy képet is közlünk.

 

 

További jó hír még, hogy a megújult üzlet ünnepélyes megnyitója október 19-én 15 órakor lesz, tehát nem egész két hét múlva. A nyitás napján pedig minden Apple termékre 10% kedvezményt nyújt a Starking Arena. Ez alól csupán az iPad 2 képez kivételt.

Az ünnepélyes megnyitón fellép majd Magyarország első iPad zenekara a Starking iBand, egy élő produkcióval, mely teljes egészében iPadek segítségével, virtuális hangszereken szólal majd meg. A zenekarhoz egy kis kedvcsináló videót is belinkelünk ide:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.