Hirdetés

iPad HD lesz az iPad 3?



|

Holnap este az Apple bemutatja a legújabb tábláját. Ahogy közeledik az időpont, úgy csöpögnek az információk.

Hirdetés

Korábban már lehetett hallani olyan híreket, hogy a cupertino-i cég egy nagy felbontású kijelzővel szereli majd fel a legújabb táblagépét, amely ok miatt az nem az iPad 3, hanem az iPad HD nevet fogja megkapni. Ez végső soron nem lenne meglepő azután, hogy ősszel az új iPhone sem az ötös verziószámot kapta meg, hanem a "4S" titulust aggatták rá. A pletykák ráadásul azután felerősödtek, hogy a CNET és a VentureBeat információi szerint immár biztosnak tűnik a HD név, amely a jobb felbontású kijelző mellett egy gyorsabb chipet és továbbfejlesztett kamerát takar majd.

 



Sőt, ha valódi a MIC Gadget által kamerára kapott táblagép, akkor a Macworld videójában az is megtekinthető, hogy miként fog kinézni a következő iPad váza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.