Hirdetés

iPhone 5C-t a csóróknak



|

Kifigurázták az Apple-t és az új iPhone-ok bejelentését.

Hirdetés

Szeptember 10-én számíthatunk az iPhone 5S és az iPhone 5C bejelentésére, ez azonban nem akadályozott meg néhány vicces kedvű embert abban, hogy már előre kifigurázza az Apple-t és szokásait. 

Hirdetés

A lenti videóban igyekeztek humoros köntösben leutánozni az Apple-féle bemutatókat. A néhány perc alatt elárulták, szerintük az S betű az aktuális modell nevében a "Same" szót jelenti, tehát, hogy ugyanazt kapjuk, mint tavaly. Az iPhone 5C-vel kapcsolatban felfedték, hogy a C az Cheapet, tehát olcsót jelent. Azt mondják, mivel végre műanyagba csomagolták az iPhone 5-öt, ezért bárki megveheti, még a parasztok is. 

Némi angoltudással és egy kis rajongással az Apple vagy az Android iránt igazán szórakoztató percek elébe néz, aki megtekinti a lenti összeállítást. A videóban olyan további mondatok hangoznak el, mint: "Az új iPhone tervezésekor egy olyan dizájnnal kezdtük, amit nagyon szerettünk, és aztán... megálltunk.", "Módot találtunk arra, hogy ugyanabból az iPhone-ból adjunk el több milliót, amiből tavaly.", vagy "Kirúgtuk az összes mérnökünket, hogy megmutassuk, milyen elkötelezettek vagyunk az újítások iránt.". 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.