Hirdetés

iPhone 5S valódi, 24 karátos aranyban



|

Ha valakinek nem tetszik, megveheti platina bevonattal is.

Hirdetés

Az iPhone 5S már önmagában is a luxust képviseli, főleg, ha az arany színű modellre gondolunk. Az új árnyalat egyértelműen azt jelzi, hogy a készülék a legújabb, a legértékesebb. Természetesen azonban az Apple nem ad valódi aranyat az iPhone 5S-szel, ezért ha valaki extra igényekkel - és extra vastag pénztárcával - rendelkezik, máshol kell körbenéznie

Hirdetés

A megoldás a Gold & Co. cégtől érkezik, amely a világ első olyan iPhone 5S készülékét kínálja, amit valódi, 24 karátos arannyal vontak be. A telefon aranysárgában és rózsaszínre színezett árnyalatban is megvásárolható (akárcsak anno az iPhone 5), de ha valaki mindkettővel elégedetlen, még mindig választhatja a platinával bevont verziót. 

A luxuskészülékek hivatalosan az Abu Dhabiban rendezett World Luxury Expón debütálnak, és mindössze 250 sorszámozott darab lesz elérhető belőlük, típusonként. Az aranysárga iPhone 5S-t 5000 dollárért lehet hazavinni, a rózsaszínűt 5300-ért, a platinával bevontat pedig 5500-ért. Drága, de egyedi és ritka. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.