Hirdetés

iPod Shuffle - színes apróság



|

Megújult, és immár öt színben is kapható az iPod család legkisebb tagja, a Shuffle, amely egyszersmind a világ legkisebb MP3-lejátszója. 1 gigabájt memóriát tartalmaz, gépünkhöz pedig USB-n keresztül csatlakozik.

Hirdetés

Az új iPod Shuffle immár a szivárvány minden színében pompázik, és egy minicsipeszre emlékeztet, amelyet bármely ruhadarabunk szélére rácsíptethetünk. Egy gigabájt beépített flashmemóriát rejt magában, amely nemcsak zenéket tartalmazhat, ezért adatszállításra is bevethető az apróság. Elődjével ellentétben azonban nem használható úgy, mint egy USB-kulcs, kizárólag a hozzá adott minidokkoló segítségével kapcsolható a számítógéphez. Csak a legszükségesebb kezelőszerveket tartalmazza: a számok elindításán, leállításán, léptetésén és a tekerésen kívül csupán azt tudjuk megadni, hogy a rajta lévő dalokat sorban egymás után, vagy pedig véletlenszerűen játssza le.

 

ipodshuffle_web.jpg

 


Cserébe egy feltöltéssel akár 12 órán át is képes működni. A dalokat kizárólag az Apple saját iTunes alkalmazásával tudjuk rátölteni, hiába másolunk rá bármilyen fájlkezelővel állományokat, azokat nem hajlandó lejátszani. Amint az a nevéből is kiderül, a cég a Shuffle-t azoknak szánja, akik kedvelik a változatosságot - ezért ha szeretnénk, akkor az iTunes minden csatlakoztatáskor véletlenszerűen tölti fel a memóriáját a gépünkön található zenékből.


ipodshuffle2_web.jpg


Kicsi, egyszerű lejátszó a Shuffle, elsősorban azoknak ajánlható, akik egy roppant könnyen kezelhető készülékre vágynak, és nem zavarja őket a kijelző hiánya.

 

Adatok:

 

  • 1 gigabájt beépített memória
  • MP3, AAC, WAV és AIFF formátumok lejátszása
  • USB 2.0-s csatolófelület (a dokkolón keresztül)
  • Öt különböző színváltozatban kapható

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.