Hirdetés

Itt az első iPod inplantátum



|

Nem mindenkinek kell szíj a kis méretű zenelejátszó viseléséhez.

Hirdetés

Miért ültet valaki mágnest a bőre alá? Azért, hogy egyetlen mozdulattal illeszthesse csuklójára kedvenc zenelejátszóját és ne zavarják a szíjak. Mindennek megvan azonban az ára, némi sebészeti jellegű beavatkozásra van szükség a mutatványhoz.

 

 

Sok apokaliptikus cikk olvasható az interneten arról, milyen társadalmi-vallási aggályokkal járhat a testbe ültethető informatikai eszközök használata, de maga a beültetés ötlete ennél sokkal könnyedebb témákban is felmerülhet. Egy zenerajongó tetoválásszakértő, Dave Hurban sajátos megoldást választott, ha a teljes iPod-ot nem is bújtatta a bőre alá, de sikerült megoldania hogy szinte testébe épüljön a „hangszer”. iDermal névre keresztelt egyedi megoldásáról részletesebben olvashatnak a Computerworld cikkében, ahol egy videoanyag is segít elmerülni a részletekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.