Hirdetés

Itthon is kapható a retinás iPad Mini



|

A hivatalos boltból pár munkanapon belül szállítják az eszközt.

Hirdetés

Meglepő módon a Retina érintőkijelzőt kapott iPad Mini elérhetővé válásának idejéről előzetesen nem volt hajlandó túl sok konkrétumot elárulni az Apple, azonban pár órával ezelőtt karbantartás címszó alatt váratlanul leállt a vállalat webshopja. A sejthetőnek megfelelően az említett készülék vált elérhetővé, ráadásul hazánk sem maradt ki a jóból.

Hirdetés


A táblagép árazása már régóta megtalálható volt az Apple weboldalán, az új iPadek T-Mobile-nál való bevezetése kapcsán írt hírünkben lévő ellenértékek továbbra is megfelelnek a valóságnak, de az egyszerűség kedvéért lentebb is beágyaztuk a vonatkozó táblázatunkat.


A fenti szolgálati közleményhez csupán annyit tudunk hozzáfűzni, hogy a magyar boltból továbbra is elérhető az első generációs iPad Mini 16 gigabájtos verziója: a Wi-Fi-s 89 990, míg a 3G-s változat 129 990 forintba kerül. A 16 gigás iPad 2 szintén beszerezhető maradt, méghozzá kommunikációs képességektől függően 118 990 és 158 990 forintokért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.