Hirdetés

Japánban nem szeretik az égő iPodokat



|

A kormánnyal néz szembe az Apple.

Hirdetés

 

Japán Kereskedelmi és Gazdasági Minisztériuma hivatalos vizsgálatba kezdett az Apple-lel szemben, ugyanis a kormány szerint túl sok iPod nano kap lángra. A hibás modellek száma MA099J/A, tehát a régebbi, fekete és fehér műanyag típusról van szó.

 

burntnano.jpg

Ez maradt egy iPod nanoból 

 

A felhasználók az utóbbi hónapokban többször jelentettek olyan eseteket, hogy a készülékből mellmagasságig érő láng csapott ki, az éjszaka közepén leégett a hálószobában, szinte felrobbant a padlón, vagy csak szikrázott töltés közben.

 

Természetesen a figyelem az iPod nano Li-Ion akkumulátorára koncentrálódik, a japán kormány pedig súlyos figyelmeztetésben részesítette az Apple-t, és utasította az ügy mielőbbi kivizsgálására. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.