Hirdetés

Jeges vizet zúdítottak Tim Cook nyakába



|

Több nagy ügyvezető is részt vett a Lou Gehring-betegségre figyelmeztető kampányban.

Hirdetés

Tim Cook is benevezett az Ice Bucket Challange-re, aminek a célja, hogy felhívja a figyelmet az amiotrófiás laterálszklerózisra, vagyis a Lou Gehring-betegségre. A kihívás keretében az emberek egy vödör jeges vizet öntenek a nyakukba, majd három barátjukat ugyanerre kérik. Aki nem hajlandó egy kicsit dideregni, attól azt kérik, adakozzon az ALS betegségben szenvedőknek. Sokan egyébként attól függetlenül is adakoznak, hogy részt vesznek a jeges őrületben. 

Hirdetés

A legutóbbi nagy ügyvezető, aki részt vett a kampányban, Tim Cook volt. Az almás cég vezére a Vanilla Ice - Ice Ice Baby című számára kapta meg a hidegzuhanyt az Apple kampuszán, miután Phil Schiller invitálta a játékba. Tim Cook később az Apple igazgatótanácsának az egyik tagját, Bob Igert, Michael Franti zenészt és a Beatstől ismert Dr. Drét kérte ugyanerre. 

A kampányban sok híresség és nagy ügyvezető részt vett már, úgy mint Mark Zuckerberg vagy Satya Nadella. Augusztus közepére az adományokból már több mint 4 millió dollár gyűlt össze. 

 

Fotó: world_of_possibilities
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.