Hirdetés

Jobs utolsó álma: Lytro kamera az iPhone 5-be



|

Bár az iPhone 4S-ben is jó volt a kamera, ez nem volt elég Jobsnak.

Hirdetés

Az innovációról ismert Apple elhunyt fejesének utolsó álma az új, Light-field capture technológiával dolgozó Lytro kamera beépítése volt, a következő iPhone-ba.

 

A megoldás lényege, hogy a kép készítésekor nem kell fókuszálunk, mivel az eszköz a fény útját is rögzíti, ez által később is be tudjuk lőni, hogy a kép mely része legyen éles, azaz legyen fókuszban. Mivel az eredeti Lytro kamera igen vastag, ezért nem pont olyan formában kerülhet be az iPhone-ba, vagy éppen más telefonokba, mint az eredeti, hanem egy átdolgozott mikrolencsés változatként.

 

 

A tárgyalások már egyébként több telefongyártóval is zajlanak, így a nem is annyira távoli jövőben kézben is tarthatjuk az első ilyen készülékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.