Hirdetés

Jöhet Mac gépekre is a Titanfall



|

Windows mellett jelenleg csak XBOX One konzolra érhető el a játék.

Hirdetés

A játékipar történéseit figyelemmel követők jól tudják, hogy néhány nappal ezelőtt megérkezett Windowsos számítógépekre és XBOX One konzolra (XBOX 360-ra március 25-én jön) a Titanfall, amely Respawn Entertainment fejlesztőstúdió első játéka. A vállalatot az Infinity Ward alapítói hozták létre, miután az Activision kiadó akaratuk ellemére a Call of Duty szériájuk szalagon való gyártására kötelezte őket, így otthagyták a vállalatukat.
 

Hirdetés


Ugyan PlayStation konzolokra jó eséllyel soha nem lesz elérhető a Titanfall, azonban a stúdió társalapítójának twitteres bejegyzése alapján jó eséllyel érkezhet Mac OS X-en futó átirat a többjátékos lövöldéből. Vince Zampella tájékoztatása alapján konkrétan az ilyen munkák elvégzésére szakosodott Aspyrt kívánják ráállítani a portolásra, noha egyelőre nem ütötték nyélbe az üzletet.


(Forrás: Polygon, Twitter)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.