Hirdetés

Jól lehet majd fotózni az iOS 8-ban



|

A kezünkbe adják a fényképező manuális beállításait.

Hirdetés

Az AnandTech beszámolója szerint az Apple úgy döntött, teljes mértékben az iOS-es fotósok kezeibe adja a fényképező manuális beállításait. Bár a beállítások közül csak néhányat tesznek majd elérhetővé közvetlenül a gyári Kamera appban, a fejlesztők teljes hozzáférést és szabad kezet kapnak az idén ősszel megjelenő iOS 8 alatt. 

Hirdetés

A fejlesztők gyakorlatilag bármilyen beállítást használhatnak és elérhetővé tehetnek az appjaikban, többek között az ISO értéket, a záridőt, a fókuszt vagy a fehéregyensúlyt is. Az iPhone-tulajdonosok számára mindez remek hír, elvégre nem csak sok hobbifotós van köztük, de a professzionális fotósok is gyakran dolgoznak almás okostelefonnal

Az Apple folyamatos hardveres és szoftveres frissítései miatt a mai napig az iPhone az egyik legnépszerűbb fényképező a Flickr adatai szerint is. Az iOS 8-at futtató iPhone 6-ban várhatóan már optikai vagy elektronikus képstabilizálás is helyet kaphat, más apróbb kamerás újdonságot mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.