Hirdetés

Jön a strapabíróbb Touch ID



|

Az iPhone 6 és az iPad Air is jobb szenzort kap a TSMC-től.

Hirdetés

A China Times értesülései szerint a TSMC bővíti a gyártását annak érdekében, hogy az iPad Air és az iPad mini utódjaihoz is tudjanak termelni Touch ID-s szenzort. 2014-ben 120 millió ilyen érzékelőt gyártanának le, ami éves szinten 233 százalékos emelkedést jelent. 

Hirdetés

Mindez párhuzamban van a korábbi jelentésekkel, amelyek ugyancsak arról szóltak, hogy az iPadeken is lesz Touch ID. További jó hír, hogy a TSMC strapabíróbb kivitelben gyártja le a szenzort ahhoz képest, ami az iPhone 5S-ben található. 

Iparági források alapján a tényleges alkatrészek szállítása már július elején megkezdődik, a harmadik negyedévben pedig megduplázzák a gyártásmennyiséget. Az Touch ID az iOS 8-nak hála már jóval több funkcióra lesz képes, ugyanis a harmadik felektől származó appok is hozzáférhetnek az ujjlenyomat-olvasóhoz azért, hogy hitelesítsék a felhasználót. Elképzelhető továbbá az is, hogy az iOS 8-cal egyszerre valóban megérkezik az Apple sokat emlegetett mobil fizetési rendszere. 

 

Fotó: AnandTech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.