Hirdetés

Jön az új MacBook Pro



|

A híreknek megfelelően csak kisebb frissítésekre számíthatunk.

Hirdetés

Az Apple egyik kínai outlet üzletében állítólag olyan képek kerültek elő, amelyek leleplezték a következő MacBook Pro gépeket. A 15 hüvelykes retinás modell a korábbi pletykáknak megfelelően frissül, egy kicsivel gyorsabb Haswell processzorokkal és 16 GB memóriával. 

Hirdetés

Az ottani árazásokat alapul véve úgy tűnik, hogy ezúttal nem csökkent vételárat az Apple, mint tette azt a MacBook Air frissítésénél. Belülre mindenesetre egy 2,2 GHz-es Intel Core i7-es processzor és 16 GB RAM kerül már az alapmodellbe is, amiben jelenleg egy 2 GHz-es Haswell CPU és 8 GB RAM dolgoznak. A második konfiguráció már 2,5 GHz-es CPU-t kaphat, és míg az Intel Iris Pro grafikus rendszere mindkettőben jelen van, addig az NVIDIA GeForce GT 750M vezérlője csak az utóbbihoz jár. 

A csúcsmodellbe már 2,8 GHz-es órajelű Core i7-es processzor kerül, illetve a fentiekhez pluszban 1 terabájtosra hízik a flash tároló. A mostani információk nem csak egy nagyon közeli frissítést valószínűsítenek, de egyben megfelelnek a nem is olyan régi pletykáknak, amelyek részben az Intel most frissített processzoraira épülnek. A közeljövőben a 13 hüvelykes MacBook Pro frissítése is várható, az ősszel pedig kis szerencsével megvillantják a 12 hüvelykes, Broadwell-alapú MacBookot, a MacBook Air utódját. 

 

Fotó: Wired

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.