Hirdetés

Jönnek a nagy, hajlított iPhone-ok



|

A két következő iPhone nagyobb lesz, hajlított képernyővel.

Hirdetés

Abban talán lehetetlen megegyezni most, hogy milyen lesz a következő iPhone, de az elég valószínű, hogy nagyobb kijelzőt kap, elvégre ez a kitétel minden pletykában benne van. A Bloomberg mindenesetre tovább megy, és azt mondja, hogy a forrásai szerint a következő kettő iPhone nem csak nagyobb lesz a mostaniaknál, de hajlított kijelzőt is kapnak. 

Hirdetés

A hírek alapján a 4,7 és az 5,5 hüvelykes almás tepsifonok egyik különlegessége az lesz, hogy továbbfejlesztett érintőszenzorokat kapnak, illetve a készülékek széleire is jut a kijelzőből. A későbbi modellek már azt is képesek lesznek megállapítani, hogy milyen erősen nyomjuk meg az érintőképernyőt. 

Az Apple új készülékei állítólag még javában fejlesztés alatt állnak, és a tervek szerint csak valamikor jövő ősszel kerülnek a piacra. A különböző prototípusok teszteléséről és az eltérő képernyőméretekről mostanában sokat lehet hallani az Apple-lel kapcsolatban, de mint mondtuk; mindegyik iPhone-os hírben közös, hogy a jelenleginél nagyobb kijelzőt emlegetnek. 

 

Fotó: Fuse Chicken

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.