Hirdetés

Jönnek hazánkba is az új iPhone mobilok



|

Hivatalos a megjelenési dátum, már nem kell sokat várni a készülékekre.

Hirdetés

Kissé kellemetlen hazánkban az Apple termékei iránt komolyan érdeklődőnek lenni, hiszen Magyarország nem kimondottan fontos piac a cupertinói cég számára, márpedig az új termékeik első körben az USA mellett mindig csak néhány kiváltságos országban válnak elérhetővé. Az idei iPhone okostelefonok az elsődleges prioritású államokban szeptember 20-án kerültek a boltok polcaira, de szerencsére már hazánkban sem kell sokat várniuk a fanoknak.

Hirdetés


Az Apple szerda délutáni tájékoztatása alapján október 25-én – stílszerűen vagy véletlenül – pont 25 újabb államban válik majd elérhetővé a két telefon, az új piacok közt Magyarország is megtalálható. A vállalat csúcsmobiljáról készült tesztünk itt olvasható, alant pedig megtalálható a második és harmadik körben megszórandó országok pontos listája.


Új piacok (október 25.):
Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Dél-Korea, Észtország, Finnország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Makaó, Málta, Norvégia, Nyugat-India, Olaszország, Oroszország, Portugália, Réunion, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland


Új piacok (november 1.):
Albánia, Bahrein, Egyesült Arab Emírségek, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Kolumbia, Macedónia, Malajzia, Mexikó, Moldova, Montenegró, Örményország, Szaúd-Arábia, Törökország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.