Hirdetés

Jövőre érkezhet az Apple saját televíziója?



|

A vállalat állítólag 65 colos OLED paneleket tesztel.

Hirdetés

Tim Cook állítása alapján rendkívül izgalmas új termékek vannak az Apple tarsolyában, a jelek szerint ezek közül az egyik egy televízió lehet. A vállalat Apple TV név alatt már kínál set-top boxot, azonban a Korea Herald értesülései alapján a jelen pletyka tárgya konkrétan televízió. Arról egyáltalán nem volt szó, hogy az új termék vajon beépítetten tartalmazhatja-e az említett kiegészítő egységet, noha ez ésszerűnek tűnik.
 

Hirdetés


Az újság értesülései a panelt tervező cég egyik munkatársától származnak, és noha a kiadvány nem nevezte meg a vállalatot, ám a BrightWire szerint az LG Display valamelyik munkatársa állhat a szivárogtatás mögött. Az Apple tesztelési céllal elvileg 65 colos OLED kijelzőket igényelhetett a panel gyártójától, a kérdéses megjelenítő jövőre kerülhet tömeggyártásba.


Az említett panelből nem érdemes különösebb következtetéseket levonni, hiszen amennyiben a készülékben használni kívánt megjelenítő sem végleges, akkor feltehetően még jó néhány hónapnyi munka lehet a termékkel. Ezen felül nem szabad elfelejteni, hogy puszta pletykáról van szó, a Korea Herald beszámolójának hitelességét hírünk írásáig egyéb forrás nem erősítette meg.


(Forrás: Cult of Mac, CNET)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.