Hirdetés

Június 27-én jön a BlackBerry Messenger



|

A brit T-Mobile legalábbis azt mondja, iOS-re és Androidra is megérkezik.

Hirdetés

A BlackBerry korábban már hivatalosan is közölte, hogy a BlackBerry Messenger továbblép a saját platformjáról, és megérkezik iPhone-ra és Androidra is az idén nyáron. A brit T-Mobile most arról számolt be, hogy már megvan a megjelenés hivatalos időpontja is, amely nem más, mint június 27. 

A T-Mobile UK egy képet is kiadott az információval együtt, amelyen egy Samsung Galaxy S3 okostelefon van, rajta a BlackBerry üzenetküldő rendszerével. Mindezzel mérföldkőhöz érkezett a BlackBerry, ugyanis ezidáig kizárólag a saját eszközeiken volt elérhető a BBM, de hamarosan már iOS és Android rendszereken is használhatóvá válik. 

Azt persze a felhasználók döntik majd el, hogy a többi platformon is akkora siker lesz-e a BB-s üzenetküldő, mint a BlacBerryken. A legtöbben úgy gondolják, hogy keményen  meg kell majd dolgoznia az újdonságnak, hiszen rengeteg kiváló rivális van már iOS-en és Androidon is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.