Hirdetés

Karácsonyi sláger lehet a retinás iPad mini



|

Növelte a retinás iPad mini megrendeléseit az Apple.

Hirdetés

A Digitimes értesülései szerint az Apple növelte a retinás kijelzővel szerelt iPad mini megrendeléseit. A hírek alapján az almás cég novemberben már 4 milliót kért a partnereitől a kisebbik táblagépéből. A termelés fokozására azért volt szükség, mert eddig a tervezettnél alacsonyabb kapacitással dolgoztak a gyártók, ugyanis problémák voltak a Retina kijelzőkkel. 

Hirdetés

Iparági források azt állítják, hogy az iPad Air esetében azért nem volt hasonló gond, mert a hosszabb előkészítési időszaknak köszönhetően már előre kiküszöbölhették az effajta problémákat. 

Azt persze senki nem tudja biztosra megmondani, hogy valóban 4 millióra növelte-e a megrendeléseinek a számát az Apple, főleg, hogy a Digitimes ázsiai forrásai gyakran tévednek is. A kezdeti gondok egyébként legjobban a Sharpot érintették: ha valaki IGZO panellel ellátott iPad minit kap a boltban, az sajnos számíthat átmeneti képernyő-beégésekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.