Hirdetés

Karácsonyra ígéri a Broadwell processzorait az Intel



|

Az Intel ügyvezetője garantálja, hogy még az év végén befutnak az új processzorok.

Hirdetés

A Reuters arról számolt be, hogy Brian Krzanich, az Intel ügyvezetője leszögezte: a következőgenerációs Broadwell processzorok még az idei ünnepi szezonban a piacra kerülnek. Eredetileg az idei harmadik negyedévre vártuk a Broadwellt, ugyanakkor az új technológiákból fakadó nehézségek csúszást okoznak a következő Intel processzoroknál. 

Hirdetés

Természetesen mindez az Intel partnereinek is nehézségeket okoz, a kiszivárgott adatok alapján az Apple sem tudja még, miként frissíti idén a Mac gépeit. Az egyik lehetőség, hogy a Broadwell miatt kivárják a jövő évet, a másik, hogy a valamivel gyorsabb, frissített Haswell lapkákra építenek. Így tettek egyébként a MacBook Air esetében a múlt hónapban, amikor némi árcsökkentésre is futotta a vállalattól. 

Egyesek szerint a Broadwell elsőként a sokat pletykált 12 hüvelykes MacBook Airben debütálhat az Apple oldaláról. Az összkép meglehetősen homályos, ugyanis az Apple következő MacBookjait jelenleg a harmadik negyedév végére várják, addig viszont biztos, hogy nem érkeznek meg a Broadwell CPU-k. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.