Hirdetés

Kékhaláltól szenved az iPhone 5S



|

Már nem csak a Windowst sújtja a bosszantó rendszerhiba.

Hirdetés

Megdöbbentő, de immáron nem csak a Windows rendszerek szenvednek a kékhalál néven emlegetett rendszerösszeomlástól. Ami még ettől is elképesztőbb, hogy pont az iPhone lett az a készülék, amelyik beállt a sorba. 

Hirdetés

Az Apple és a MacRumors fórumain egyre többen számolnak be arról, hogy az iPhone 5S telefonjuk kékhaláltól szenved. Míg eleinte leginkább csak az ingyen használható iWork programcsomag Numbers alkalmazása zökkentette ki az iPhone 5S-t a működésből, addig később már számos programmal kapcsolatban érkeztek hasonló beszámolók. Van, akinél még a keresőmező előhívása is végzetes összeomlást eredményez, de olyat is lehet olvasni, hogy valakinek óránként adja be a kulcsot az iPhone 5S. 

Amikor az iPhone 5S úgy dönt, hogy feladja a harcot, akkor egy kék képernyő jelenik meg, amit később csíkok tarkítanak, majd a készülék az Apple logóval újraindul. Érdekes módon a hiba az iPhone 5S megjelenése óta létezik, ugyanis már a kiadás másnapján érkeztek felhasználói beszámolók a kékhalálról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.