Hirdetés

Képeken az iPhone 6 akkumulátorai



|

1810 és 2915 mAh-s akkukat kínálhat a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6.

Hirdetés

Újabb fotók kerültek elő az iPhone 6 készülékek egyes alkatrészeiről, ezúttal az akkumulátorokról. A megnövekedett kijelzőméret miatt fontos szerep jut majd ezeknek, ráadásul a pontos kapacitásokról eltérő találgatások érkeztek az elmúlt hetekben. A 4,7 hüvelykes modellnél egyes elemzők 2100 mAh-s akkut vizionáltak, azonban a Nowhereelse.fr legújabb fotói az 1810 mAh-s változatot valószínűsítik, hitelesnek tűnő alkatrésszel. 

Hirdetés

Ami az 5,5 hüvelykes modellbe való akkumulátort illeti, erről a kínai Apple Daily szerzett képeket. Ez állítólag 2915 mAh-s lesz, és bár a kép hitelességét pontosan megítélni nem lehet, elképzelhető Apple alkatrésznek tűnik a rajta szereplő eszköz. 

A 2915 mAh-s kapacitás egyébként azért is logikus, mert a Samsung Galaxy S5 2800 mAh-s akkut kínál. Sokat már nem kell várni az igazságra, szeptember 9-én ugyanis mindkét iPhone 6 bemutatkozik. Kis szerencsével az 5,5 hüvelykes megjelenésére sem kell plusz hónapokat várni, többek szerint ugyanis sikerült időben elhárítani a gyártási problémákat. 

 

Nowhereelse.fr
 
Apple Daily
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.