Hirdetés

Kerek lesz az iWatch



|

Már az idén nyáron megkezdődhet az Apple okosórájának a gyártása.

Hirdetés

A Rosenblatt Securities elemzői tajvani iparági forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy az Apple okosórája kerek kialakítást kap, hasonlóan a hagyományos karórákhoz. Ilyen tekintetben az iWatch külseje szinte teljes egészében - az egyébként eddigi legtrendibbnek tűnő - Motorola Moto 360-as órájára emlékeztet majd, ugyanakkor az Apple jóval laposabb köntösbe csomagolhatja az iWatch-ot

Hirdetés

Az Apple állítólag már július végén beindíthatja az iWatch gyártását, amelyből még az idei év második felében 21 milliót gördíthet le a szalagokról. Mivel a Foxconn el lesz foglalva az iPhone 6-tal, ezért az iWatch termelésében az Apple partnere a Quanta Computer lehet, legalábbis tavaly augusztus óta újra és újra ezt emlegetik. 

Ismét elővették a KGI Securities azon korábbi jóslatait, amelyek szerint több iWatch is lesz, az egyik verzió pedig erősen prémium kiadás lehet, zafírüveg bevonattal. Jobb esetben az Apple okosórája még az idén befut, biometrikus érzékelőkkel, Healthbook alkalmazással és iOS 8-cal. A WWDC-n még nem valószínű, hogy bármit említenének az órával kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.