Hirdetés

Keret nélküli kijelzőt kaphat az iPhone 6



|

Talán a készülék oldalára is jut majd a képernyőből.

Hirdetés

A The Korea Herald a legutóbbi jelentésében a Samsung Galaxy S5 és az iPhone 6 várható újdonságaira koncentrált. Bár az Apple következő okostelefonjával kapcsolatban nem említettek komolyabb érdekességeket, azt mondják, az eszköz már keret nélküli kijelzőt kap

Hirdetés

Emellett szintén lesz benne ujjlenyomat-olvasó, ahogyan szinte biztos, hogy a Galaxy S5-ben is. Ez utóbbi ellenben nem az egész kijelzőbe lesz beépítve, sőt, retinaszkennert sem tesznek fölé, ahogyan korábban egyesek állították. Az Apple viszont a későbbi megjelenési dátumnak hála már teljes kijelzős ujjlenyomat-olvasót építhet be. Mivel ennek a gyártásával egyelőre problémák vannak, csak az év vége felé válhat valósággá nagyobb mennyiségben. 

Keret nélküli, nagykijelzős iPhone 6-ot már régóta emlegetnek. Az biztos, hogy maga a képernyő nem lesz hajlított, ellenben sokak szerint lekanyarodik majd a készülék két szélére, és ott is lesz a panelből. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.