Hirdetés

Késik az Apple csodatévéje



|

Ma este nem lesz új Apple TV, de friss iPadek és MacBook Pro igen.

Hirdetés

Egy ideje már hallani az Apple új tévéjéről, amely megváltoztatja a műfaj egészét. A TechCrunch korábbi újságírója és az Apple bennfentese, MG Siegler szerint ugyanakkor biztosan nem ma este mutatkozik be az új Apple TV. 

Hirdetés

Siegler értesülései alapján az Apple tévés projektjeit átmenetileg jegelik, így a késés miatt a legjobb esetben is csak egy felfrissített Apple TV-t mutathat be az almás cég ma 19 órakor. Korábban egyébként többek között pont ő igyekezett terjeszteni a híreket az eszközről, a média pedig felkapta a tweetjeit az üggyel kapcsolatban, és sokan egy holnapi megjelenést is emlegettek már. 

A cupertinói cég számos újdonságon dolgozott mostanában, de minden bizonnyal a tévé mellett az iWatch-ra is várni kell még egy darabig. Egyelőre úgy néz ki, hogy ma este az iPad 5-öt, a retinás iPad minit, a Haswell-lel felturbózott MacBook Prót kaphatjuk meg, valamint végre megjelenik az OS X Mavericks. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.