Hirdetés

Késik az iWatch



|

Állítólag novemberre csúszik az Apple okosórájának a sorozatgyártása.

Hirdetés

Mindeddig úgy tűnt, hogy az Apple régóta emlegetett okosórája októberben jelenik meg, kis szerencsével már szeptemberben. Míg egyesek júliusra tették a sorozatgyártás kezdetét, addig voltak elemzők, akik ebben nem annyira hittek. A KGI Securities szakértője, Ming Chi Kuo mindenesetre azt mondja, hogy a projekt nehézségei miatt csupán november végén indulhat meg az iWatch sorozatgyártása. 

Hirdetés

A késés hátterében az áll, hogy az iWatch meglehetősen sok új hardveres technológiát használ, mint a hajlékony AMOLED képernyő, a zafírüveg bevonat. Ezen felül a vízálló alkatrészek is jóval kisebbek, mint amit eddig megszoktunk az Apple egyébként is kiváló eszközeinél. Az Apple számára mindemellett gondot jelent az iOS teljes átszabása is, amit ezúttal egy okosórára kell optimalizálni. 

Magát az iWatch-ot talán egy októberi rendezvény keretében mutathatja be az Apple. Erre utal az is, hogy nemrég átcsábítottak magukhoz két mérnököt a Nike FuelBand csapatából, illetve megszerezték a TAG Heuer értékesítési igazgatóját. Egyelőre semmi sem biztos az almás órával kapcsolatban, de azt mondják, legalább 10 szenzor lesz benne, és többféle kiadásban kerül piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.