Hirdetés

Két millió értékesített Mac OS X



|

Hirdetés

A Microsoft és Adobe cégek mellett több száz más fejlesztő is bejelentette már a Mac OS új változatához hangolt frissítéseit. Független fejlesztők már több mint 400 Műszerfal (Dashboard) kiegészítőt, 550 Automatizáló funkciót és 40 Spotlight modult is bemutattak.

"A Tiger fogadtatása minden várakozásunkat felülmúlta." - mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. "A kritikusok dicséretét jól alátámasztja partnereink igyekezete, hogy mind több izgalmas kiegészítőt fejlesszenek a Tiger új technológiai alapjaira."

A Tiger több mint 200 új funkciót kínál - köztük olyan innovatív újdonságokat, mint a modulárisan bővíthető Spotlight kereső, mely a felhasználók saját dokumentumaiban, címtárában és levelezésében is képes meglelni a keresett adatokat, vagy a Műszerfal, mely egyszerű, praktikus, gyors hozzáférést biztosít a legszükségesebb adatokhoz és számtalan célra találhatók hozzá kis kiegészítő modulok.

A Mac OS 10.4 "Tiger" frissítő megvásárolható az Apple viszonteladóknál és az on-line Apple Boltban is, akár ötfelhasználós családi csomagban is. Használatához 256 MByte RAM tár, PowerPC G3, G4 vagy G5 processzorral felszerelt Macintosh számítógép és alaplapra integrált FireWire kapu szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.