Hirdetés

Két nagy iPhone-t is kiadhat az Apple



|

4,5, valamint 5 hüvelyk fölé nőhetnek a következő almás telefonok.

Hirdetés

Természetesen az Apple következő okostelefonjairól semmit sem tudni hivatalosan, a pletykák viszont újra és újra almás tepsifont emlegetnek. Most a The Wall Street Journal számolt be olyan forrásokról, amelyek tudni vélik, hogy az egyik új iPhone 4,5 hüvelyk fölé nő, míg a másik új almás okostelefon 5 hüvelykesnél is nagyobb lesz

Hirdetés

A QQ Tech úgy tudja, hogy az iPhone 6 egy 4,7 hüvelykes képernyőt kap, míg a másik telefon egy kifejezett phablet lesz, 5,7 hüvelykes kijelzővel. Az iPhone 5C műanyag burkolata állítólag a múlté, mindkét készülék fém házzal jelenhet meg nyáron, pontosabban idén júniusban. 

Korábban többek között a Cowen and Company is 4,8 hüvelykes panelt emlegetett, így az elemzők már szinte kivétel nélkül tepsifon méretű Apple telefont várnak. A legtöbb vélemény szerint a cupertinóiaknak muszáj beadniuk a derekukat a kategória sikerének, illetve annak a ténynek, hogy a legtöbb androidos telefon 5 hüvelyknél már nagyobb, az iPhone pedig az egyik legkisebb okostelefon a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.