Hirdetés

Kétmagos lesz az Apple A7-es processzora



|

A tajvaniak azt mondják, nem lesz négymagos az A7.

Hirdetés

Tajvani iparági források szerint az Apple következő generációs, mobileszközökbe szánt processzora az A7 lesz, azonban a CPU nem lesz négymagos, mint azt sokan várnák. Szerintük az A7 marad kétmagos. A jól értesült források azt is tudni vélik, hogy a processzort a Samsung és a TSMC gyártják majd, 28nm-es gyártástechnológiával. 

Hirdetés

A hír kissé aggasztja a szakértőket és a felhasználókat is, hiszen az Apple legtöbb riválisa már most négymagos processzorokkal dobja a piacra az okostelefonjait. Amennyiben az Apple marad a kétmagos CPU-knál, akkor ez egy olyan tény lesz, ami sokak szemében negatívumot jelenthet. Elvégre ez azt jelentené, hogy papíron nem is az új iPhone lesz a legjobb. 

Persze nem csak a magok száma határozza meg valaminek a teljesítményét, így túl nagy aggodalomra egyelőre nincsen ok. Főleg azért, mert míg az Apple meg nem erősíti hivatalosan is, hogy kétmagos lenne az A7 processzora, addig mindez csak egy pletyka marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.