Hirdetés

Az Apple nem tud elég iPhone 5S-t gyártani



|

Az Apple 75 százalékkal fokozza a csúcskészülékének a gyártását.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy az Apple igencsak sokat várt az iPhone 5C-től: mindezt remekül mutatja, hogy a napokban 35 százalékkal csökkentették a műanyag házba burkolt készülék termelését, tehát a valóságban közel sem akkora siker a telefon. Az NPD DisplaySearch azonban most arra is kitért, hogy mi a helyzet az iPhone 5S-szel. Úgy néz ki, nagyjából kétszer annyit akarunk, mint amennyit az Apple jelenleg gyártani bír. 

Hirdetés

A jelentések szerint emiatt az almás cég 75 százalékkal fokozza az iPhone 5S termelését. Természetesen mindez nekik is remek hír, elvégre így az egy készülékre eső haszon is magasabb lesz. Az iPhone 5S-re jelenleg az Apple online áruházában 2-3 hetet kell várni a szűkös készletek miatt. 

Megemlítették még, hogy az iPhone 5 gyártása az idei negyedévben véget ér, azonban az iPhone 4S-t továbbra is gyrtani fogják. Úgy néz ki, az iPhone 4S még hosszú ideig velünk marad: havonta 1-2 milliót adnak el belőle, ráadásul Indonéziában még csak most dobták piacra.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.