Hirdetés

Kevés zafírüveg jut az iWatch-nak



|

Az idén, korlátozott darabszámban érkező okosórák felén sima üveg lesz.

Hirdetés

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo újfent megerősítette azokat a korábbi állításait, amelyek szerint az Apple iWatch okosórája már 2014-ben a piacra kerül, de csak korlátozott darabszámban. Állítólag az év végéig mindössze 3 millió darabot lehet majd hazavinni, szemben a legtöbb elemzői jóslattal, amelyek 5-10 millió közé teszik az év végi készleteket. 

Hirdetés

Korábban arról is lehetett hallani, hogy az iWatch tényleges sorozatgyártása csak novemberben indulhat meg néhány gyártási nehézség miatt. Az egyik ilyen maga a kijelző volt, a másik pedig a zafírüveg, amelyek együtt folyamatosan tolták el a megjelenést. Minden bizonnyal az iOS optimalizálása sem problémamentes, lévén teljesen új megközelítést kell alkalmazni a kis kijelző miatt. 

Kuo azt mondja, a folyamatos problémák miatt az Apple okosórák nagyjából felén sima üvegborítás kap helyet a zafírüveg helyett. Arról is beszélt, hogy az érintőmodulokat a TPK szállítja majd, amelynek erről árulkodnak a pénzügyi előrejelzései is. Maga az iWatch idén októberben mutatkozhat be

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.