Hirdetés

Kiakadt Thaiföldre az Apple



|

Nem örült az Apple, hogy leleplezték az iPhone 6 érkezését.

Hirdetés

Thaiföld egyik hivatalos szervezetének, az NBTC-nek hála fontos információk derültek ki az iPhone 6-ról. Az országban az Apple rendre egy hónappal a tervezett forgalmazás előtt kér hivatalosan engedélyeket, erre pedig a hónap elején sort is kerített. Emiatt gyakorlatilag biztos, hogy a legtöbb országban idén már az első hullámban elérhetőek lesznek az iPhone 6-ok, köztük hazánkban is. Az Apple kicsit sem örült a történteknek, hiszen mindent szétkürtöltek a specifikációkat kivéve. Állítólag ugyan közzé kell tenni a kérelmeket, de a készülékek neveit nem kellett volna nyilvánosságra hozni - az Apple alaposan felháborodott. 

Hirdetés

Az almás cég szerint bizalmas információkat tettek közzé a hivatalnokok, ők viszont azt mondják, hogy a bejelentés ilyet nem adott közre, és a fogyasztókat védte. Az NBTC főtitkára szerint az Apple-nek joga van büntetésként visszavonni az iPhone-ok tervezett megjelenését az országban, de kiáll a korábbi döntése mellett, amely megfelelt a protokollnak, főként, hogy az Apple csak a specifikációk titkosítását kérte, azokról pedig hallgattak. 

Az Apple találkozót kért a szervezettel, ugyanakkor arról biztosította őket, hogy a szivárgás ellenére nem változtatnak a terveiken, ugyanakkor érkezik az iPhone 6 Thaiföldre. A 4,7 és az 5,5 hüvelykes modellek bemutatójára egyébként szeptember 9-én számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.