Hirdetés

Kiderült, hogy mekkora lesz az iPhone 6



|

Mindkét iPhone 6 méretei kiszivárogtak a Foxconn egyik gyárának hála.

Hirdetés

A francia IGen.fr érdekes adatokhoz jutott hozzá a közelgő iPhone 6 készülékekkel kapcsolatban. Kiderült mindkét modellről, hogy pontosan mekkora lesz, méghozzá a Foxconn egyik gyárának hála. Az 5,5 és a 4,7 hüvelykes iPhone 6 náluk N56 és N61 kódnéven fut. 

Hirdetés

Az 5,5 hüvelykes iPhone 6 158 milliméter hosszú, 78 milliméter széles és 7,1 milliméter vastag lesz. A kiálló kameragyűrűvel 7,7 milliméteres a készülék, illetve 184,6 grammot nyom a mérlegen. A 4,7 hüvelykes modell eközben 138 x 66 x 6,9 (7,7 a gyűrűvel) milliméteres lesz, de azt nem tudni, hogy mennyivel könnyebb. Összehasonlításképp az iPhone 5S 123 x 58 x 7,6 milliméteres. 

A további friss információk közé tartozik, hogy az 5,5 hüvelykes modell hatalmas, 2915 mAh-s akkut kaphat, a beágyazott logó pedig tényleg extrém mértékben karcálló. Szintén újdonság, hogy a Foxconn 28 konténert kapott az Apple-től. Ebben állítólag kijelzők voltak, vagy a GT Advanced zafírüveg paneljei. Azt továbbra sem tudni, hogy mi célt szolgál a kiálló kameragyűrű, de a szeptember 9-i bemutatón minden kiderül. Az még mindig kérdéses, hogy az 5,5 hüvelykes kiadás megjelenése késik-e vagy sem. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.