Hirdetés

Kiküszöböli az UltraFine 5K monitor hibáját az LG



|

A kishibás monitorral rendelkezők ingyen javíttathatják majd a terméket.

Hirdetés

Nem mostanában kezdte a monitorok tervezését az LG, éppen ezért váltott ki komoly megdöbbenést, hogy az Apple által az új MacBook Pro laptopokhoz forgalmazott LG UltraFine 5K monitor nem bírja a Wi-Fi routerek jeleit. Amennyiben a csúcskategóriás monitor körülbelül két méteres körzetében található a hálózati eszköz, akkor remeghet a kép, vagy akár teljesen ki is kapcsolhat a megjelenítő.


Hirdetés


"Az LG elnézést kér a kellemetlenségért, továbbra is elkötelezett a lehető legjobb minőségű termékek előállítása iránt. Ennek jegyében a 2017 februárja után gyártott összes 27 hüvelykes LG UltraFine 5K megjelenítő javított árnyékolással rendelkezik majd" - tájékoztatta a gyártó sajtóosztálya a Recode-ot a témában.


A közleményből kiderült még, hogy a nem megfelelően árnyékolt elektronikával gyártott modellek formálisan nem lesznek visszahívva, azonban a probléma miatt az LG ügyfélszolgálatához forduló vásárlók gyors és hatékony ügyintésére számíthatnak. Egyelőre úgy tűnik, hogy csere helyett szervizbe kerülnek majd az érintett monitorok, ahol utólagos ellátják majd azokat a szükséges extra árnyékolással.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.