Hirdetés

Kimd, WinZip - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Itt a megoldás a koncerten fotózók legnagyobb problémájára.

Hirdetés

Fogynak a hónapok az iOS 8 megjelenéséig, miközben az iPhone Amerikában egyre népszerűbb lesz, és nem kizárt, hogy szeptemberben az iPhone 6-ot is megkapjuk. Ennek mind nagyon örülünk, de hosszú még az út a bejelentésig, úgyhogy inkább koncentráljunk ismét arra, hogy milyen új appek kerültek fel az App Store-ba a múlt héten.

Hirdetés

Kimd - iPhone, iPod touch - ingyenes

A kamerás telefonok elterjedésével megjelentek azok a koncertlátogatók, akik valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva állandó jelleggel fotózzák a színpadon álló előadót. A képek a lökdösődés és a gyenge fényviszonyok miatt általában silányak, de készítőik mégsem hajlandóak leállni. Ez néha a többi koncertre járó számára is zavaró, és erre a problémára nyújt megoldást a Kimd, ami nem csinál mást, minthogy elsötétíti a képet és kikapcsolja a vakut, így nem zavarjuk a körülöttünk állókat a kijelző fényével. Fotózni és videózni is egyszerű vele, előbbihez elég a képernyőt megérinteni, utóbbihoz pedig rajta kell tartani ujjunkat. 

Tinker - iPhone, iPod touch - 0,89 €

A Tinker kezelőfelülete egy kicsit túl sötét, de a feladatát kiválóan ellátja. Új módszerrel próbál produktivitásunkon javítani, ahelyett, hogy megadnánk, mikor láttunk neki és mikor fejeztünk be egy feladatot, megadhatjuk, hogy adott feladatra mennyi időt szeretnénk szánni. Folyamatosan láthatjuk, hogy mennyi időnk van még, és az időzítőket le is szünetelhetjük, hogy csak azt mérjék, magával a feladattal mennyi időt töltöttünk el.

WinZip - Univerzális - 4,49 €

A WinZipet mindannyian nagyon jól ismerjük, és egy ideje már az App Store-ban is elérhető, a 3.5-ös verzióval viszont olyan funkciók érkeztek, melyekről érdemes említést tenni. Azon túl, hogy továbbra is készíthetünk Zip, Zipx fájlokat, és megnyithatunk rengeteg más formátumot, közvetlenül elérhetjük Google Drive és OneDrive fiókunkat, dolgozhatunk iWork13-as fájlokkal, és az újratervezett kezelőfelülettel könnyebb a csomagolás.

fuseMe - iPhone, iPod touch - ingyenes

Míg a fotós alkalmazások szaporodása egy picit visszábbhagyott, addig a közösségi és kapcsolatépítő alkalmazások továbbra is megállíthatatlanul sokasodnak. A fuseMe a legjobb üzenetküldő appek legkedveltebb funkcióit gyűjti össze: üzenetet küldhetünk, hívást és videohívást indíthatunk, képeket, videókat, hangüzeneteket küldhetünk, streamelhetünk, használhatjuk osztott képernyős módban (tartalomböngészés közben chatelhetünk, például), és sok más egyéb feladatot végezhetünk. Teljesen ingyenes, a kezelőfelület átlátható, próbáljátok ki.

 

Facebook Messenger - Univerzális - ingyenes

A Facebook Messengert szintén régóta használhatjuk, sőt, néhányaknak már kötelező is a használata, de az alkalmazás eddig csak iPhone-nal és iPod touch-csal volt teljesen kompatibilis. Most megjött az iPades frissítés, ami a táblagépekre optimalizálja a kezelőfelületet, miközben minden funkciót megtart a korábbi változatokból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.