Hirdetés

Kiszivárogtatja a Chrome iOS alatt a titkos kereséseinket



|

Az inkognitó mód iOS 7 alatt nem tartja titokban a kereséseinket.

Hirdetés

A jobb böngészők mind rendelkeznek inkognitó vagy privát móddal, amelynek keretében nem rögzítik a sütiket és a keresési, valamint a megtekintési és letöltési előzményeket. Értelemszerűen tehát ezt elég gyakran használjuk olyankor, amikor valami titkos, vagy másra nem tartozó dolognak akarunk utánanézni. 

Hirdetés

Amennyiben iOS 7-et futtató készülékünk van, nem árt újragondolni, mielőtt ismét valami nem feltétlen illendő dolog után kutatunk. A családtagok vagy a barátok könnyen csúnyán nézhetnek ránk, miután egy hiba miatt a Chrome az iOS 7-es rendszereken megjegyzi az inkognitós keresési előzményeket, és még fel is ajánlja őket a normál ablak címsorában. Nehéz lesz kimagyarázni, miért is nézegettük azt, amit. 

Szerencsére a hiba csak iOS 7 alatt érinti a Chrome-ot, és amennyiben nem adjuk oda másnak a készülékeinket, akkor eleve nincs is semmi, amit kockáztatnánk. Valószínűleg a telefonunkat amúgy is ritkán adjuk kölcsön, így érdemesebb inkább az iPadeken óvatosnak lenni, vagy törölni az előzményeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.