Hirdetés

Klaviatúrás dokkolók már iPad Airhez is



|

A Belkin rögtön három modellt is villantott, akku semelyikben sincs.

Hirdetés

A múlt keddi almás sajtóesemény egyik érdekes kérdése az volt, hogy az Apple vajon tervezett-e saját billentyűzetes dokkolókat az idei iPad táblagépeihez, lévén a Microsoft Surface táblák esetében a kiegészítők pozitívan fogadott adalékoknak bizonyultak. A válasz röviden nem, ám a Belkin illetékesei valószínűleg hálásak a döntésért.

Hirdetés


A vállalat pár nappal az iPad Air bejelentése után előrukkolt a QODE családba tartozó klaviatúrás kiegészítőivel. A modellek közti fő különbségeket az anyaghasználat, továbbá a táblagép dőlésszögének beállítási módja képezik: az anodizált alumínium Ultimate esetében teljesen mágneses a rendszer, a nála olcsóbb – de még alumínium borítású – Thin Type mechanikus, míg a Slim Style modell mechanikus és műanyag.


A középső modell ára nem ismert, a heteken belül piacra kerülő Ultimate és Slim Style perifériákért 129 és 80 dollárt kér majd a Belkin. A vállalatnak már csak beépített akkuval ellátott modelleket kellene készítenie, a sokat utazóknak a pár száz grammos súlybéli plusz nem hatalmas ár a hosszabb rendelkezésre állási időért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.